Wintercompetitie Jan van Arckel van start in Noordeloos

noordeloosregio • De wintercompetitie van RC Jan van Arckel gaat zaterdag 12 oktober van start in Noordeloos.

In deze competitie, die al jarenlang zeer in trek is bij mountainbikers en cyclocrossers uit de regio, is er startgelegenheid in maar liefst zeven categorieën. De jongste jeugd start als eerste om 11:00 uur, de laatste start is om 15:00 uur. De competitie omvat dit winterseizoen negen wedstrijden: 12 oktober in Noordeloos, 26 oktober in Giessenburg, 16 november in Tienhoven, 30 november in Nieuwpoort, 14 december in Arkel, 28 december in Hoornaar, 4 januari in Groot-Ammers, 18 januari in Ottoland en 1 februari in Arkel.

q www.janvanarckel.nl


Van Rees geeft visitekaartje af

montfoort/groot-ammers • Christiaan van Rees heeft zaterdag zijn visitekaartje afgegeven bij de veldrit in Montfoort. Als eerstejaars nieuweling knalde de renner uit Groot-Ammers naar de tweede plaats. De hevige regenval van de afgelopen week had het kleiparcours zwaar en glibberig gemaakt. Christiaan van Rees zat er niet mee. Hij bleef overeind en reed achter Jelte Jochems uit Putten naar een mooie tweede plaats.


VC WIK pakt twee punten van koploper

groot-ammers • De vrouwenhoofdmacht van VC WIK heeft zaterdag met 3-2 verloren van koploper Somas/Activia. Opnieuw twee punten dus voor de naar de eerste divisie gepromoveerde Groot-Ammerse volleybalsters. Via 23-25, 25-18 en 21-25 nam VC WIK een 1-2 voorsprong in sets. Daarna was de koek op en trok de lijstaanvoerder de winst over de streep: 25-14 en 15-10. Met 6 uit 3 staat VC WIK na drie speelronden negende.


Volley Meerkerk naar tweede plaats

meerkerk • Met 12 uit 3 is de vrouwenhoofdmacht van Volley Meerkerk'95 voorlopig de nummer twee van de 2e divisie D. De geelzwarten klopten zaterdag Somas/Activia 2 met 1-3. In een mooie wedstrijd met veel lange rally's nam Volley Meerkerk en 0-3 voorsprong in sets: 14-25, 23-25 en 24-26. In de derde set overleefden de bezoekers een setpoint. In de vierde set waren de rollen omgedraaid. Somas/Activia wist een achterstand van 4-10 en 17-22 nog weg te poetsen (25-22). Neemt niet weg dat Volley Meerkerk zich na drie speelronden in de top van haar klasse genesteld heeft.


Gelijkspel MTTV

meerkerk • MTTV heeft genoegen moeten nemen met een gelijkspel tegen Papendrecht. Johnny Barten, Jan van Duijn en Jeroen Peek bogen een 0-2 achterstand om in een 5-3 voorsprong. In de laatste twee partijen kon het niet worden afgemaakt. Barten verloor de beslissende game ongelukkig met 10-12 en ook Peek redde het niet.


Maximale score HTV

hoornaar • HTV stuurde Taverzo 9 zonder punten terug naar Zoetermeer. Bas Klop en Kees Bresser wonnen vrij gemakkelijk hun enkelspelen en samen ook het dubbelspel.