Afbeelding
Foto:

Vierde Opkikker Koffie Morning

lexmond • Vrijdag 11 oktober van 10.00 tot 12.00 uur organiseert Marianne Duits voor de vierde keer de Opkikker Koffie Morning in Huis Het Bosch te Lexmond.
Deze morgen is de koffie/thee met een stukje gebak gratis. De taarten worden door vrijwilligers gebakken. Bij de uitgang kan iedereen een vrijwillige donatie doen. Op deze manier wordt geprobeerd geld in te zamelen voor Stichting Opkikker. Stichting Opkikker verzorgt lichtpuntjes in de levens van langdurig zieke en gehandicapte kinderen én hun gezin, d.m.v. Opkikkerdagen. Tevens is het mogelijk om tijdens deze Koffiemorning oude mobieltjes en lege cartridges in te leveren voor Opkikker.


Open dag Hospice

gorinchem • Hospice Gorinchem aan de Haarstraat 29 houdt op zaterdag 12 oktober van 11.00 tot 15.00 uur een open dag. Belangstellenden zijn welkom, evenals nieuwe vrijwilligers. In het Hospice brengen terminaal zieke mensen hun laatste levensfase door in een huiselijke omgeving. De zorg verloopt zoveel mogelijk als thuis. De vrijwilligers spelen een sleutelrol in de zorgverlening. Zij zorgen voor een warme, betrokken en huiselijke sfeer, waar men net als thuis door familie en dierbaren wordt omringd. Voor meer informatie: info@hospice-gorinchem.nl of 0183-406040.