Open dag bij het Dierenasiel

gorinchem • In het Dierenasiel Gorinchem aan de Haarweg 1 wordt op zaterdag 5 oktober van 10.00 tot 16.00 uur een open dag gehouden.
Omdat er deze zomer extreem veel dieren gevonden zijn, soms bewust achtergelaten, zijn er veel dieren die een nieuw onderkomen zoeken. Ook worden op de open dag alle kosten en tijd die je kwijt bent voor je huisdier op een rijtje gezet zodat er hopelijk minder dieren aan hun lot over gelaten worden. In de kraampjes van de hondenschool, dierenarts, gedragstherapeut, Carocroc diervoeding en dierbenodigdheden, huisdierverzekering kan iedereen de nodige informatie krijgen. Kinderen kunnen geschminkt worden en onder het genot van een kopje koffie en een oliebol van Bakker Bas kan er gekeken worden hoe er taarten voor vogels gemaakt worden en wat er komt kijken bij een mooie foto van uw huisdier.


Feesten modeshow bij Kringloop

gorinchem • Op zaterdag 5 oktober, tijdens de Nationale Kringloopdag, organiseert Kringloop Gorinchem een modeshow. De show start om 13.30 op de bovenverdieping van de Kringloop op Boezem 1 op bedrijventerrein Papland. Tijdens de modeshow verloot Kringloop Gorinchem vier kledingcheques met een waarde van 15 tot 25 euro.
Op deze dag schenkt Koffiek-tje gratis koffie en thee, verzorgt Bakker Martin iets lekkers bij de koffie en is er voor alle betalende klanten een gratis saucijzen- frikandel- of kaasbroodje in het gezellige Kringloop Café. Ook komt de IJsbuzz langs met gratis ijsjes. Kinderen kunnen gratis geschminkt worden. Er zijn nog veel meer aanbiedingen en activiteiten.


Color Run brengt 1600 euro op

ottoland • De Color Run die afgelopen zaterdagmiddag tijdens de Wielerronde van Ottoland gehouden werd, heeft 1600 euro opgeleverd voor Roparun. Heel veel kinderen en ouderen hebben meerdere rondjes hardgelopen voor de goede doel. Zie de foto hieronder.