Sparen bij Coop Arkel voor voorleesboeken en knuffels

arkel • Klanten van Coop Arkel sparen vanaf vorige week maandag voor de mooiste (voor)leesboeken. En om dit leesmoment extra knus te maken, zijn er ook vijf bijpassende knuffels verkrijgbaar.

De avonturen van onder andere Dribbel, Dikkie Dik en Kikker zorgen al vele jaren voor leesplezier bij kinderen. Bij Coop Arkel kunnen klanten daarom nu sparen tot wel 70 procent korting op vijf verschillende boektitels. Originele verhalen van bekende personages, stuk voor stuk rijk geïllustreerd. Naast de boeken sparen klanten ook voor vijf bijpassende knuffels van maar liefst 40 centimeter groot. Lisette Harleman, supermarktmanager Coop Arkel: "Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Lezen is goed voor de woordenschat en het inlevingsvermogen van kinderen. Natuurlijk is het vooral ook heel gezellig om samen een boekje te lezen. Helemaal met zo'n superzachte knuffel op schoot! Daarom organiseren we tijdens de Kinderboekenweek in de winkel een leuke voorleesmiddag! Op woensdag 9 oktober om 13:00 uur zijn de kinderen van harte welkom om te luisteren naar de avonturen van Dikkie Dik."
De spaaractie van Coop loopt tot en met zondag 27 oktober 2019. Klanten ontvangen bij elke 5 euro aan boodschappen een spaarzegel (exclusief cadeaubonnen en wettelijk niet toegestane artikelen). Een spaarkaart is vol met vijftien zegels. Volle spaarkaarten kunnen tot en met zondag 10 november met een bijbetaling ingeruild worden voor een voorleesboek (met 5,99 euro) of knuffel (met 7,99 euro).