Lekpongers onderuit

ameide • Lekpongers verspeelde in de duocompetitie een 0-2 voorsprong tegen het Leidse Scylla. Henk de Gans en Erik de Muinck wonnen beiden hun openingspartij, maar het dubbelspel en de laatste twee enkelspelen gingen verloren (3-2). De Termeise tafeltennissers staan nog wel gedeeld bovenaan in de 2e klasse.


Herstel HTV

hoornaar • HTV herstelde zich van de nederlaag van een week eerder door met 3-2 te winnen van het Goudse Flamingo's. Bas klop scoorde twee punten en Paul Lakerveld zorgde voor het beslissende punt door een zege in vijf games (laatste game 16-14).


Derbyzege MTTV

meerkerk • MTTV heeft de Zederikderby tegen het Nieuwlandse Tavernie met 4-6 gewonnen. Tot 4-4 ging de wedstrijd gelijkop, in de laatste twee partijen sloegen de Meerkerkse tafeltennissers toe. In de 3e klasse G staat MTTV nu tweede, maar wel met een wedstrijd meer gespeeld dan nummer 3 Papendrecht.


Sterke start Volley Meerkerk'95

meerkerk • De mannenhoofdmacht van Volley Meerkerk'95 is onder leiding van de nieuwe trainer Chris Kooijman overtuigend aan het seizoen begonnen. Next Volley 5 werd met 4-0 verslagen. In de laatste set moest nog wel een 4-11 achterstand worden weggewerkt, maar na enkele wissels lukte ook dat met verve: 25-13, 25-16, 25-10, 25-19.


Mees Bassa zevende

den haag/goudriaan • Na een slechte start -het inklikken mislukte, waardoor de aansluiting gelijk weg was- werd Jan van Arckel-jeugdrenner Mees Bassa zondag 16e in Den Haag. In het eindklassement van het Zuid-Hollands kampioenschap eindigde de Goudrianer als zevende.