• Snollebollekes komt naar Groot-Ammers.
• Snollebollekes komt naar Groot-Ammers. Foto: aangeleverd

Snollebollekes en Joling in Ammers

groot-ammers • Snollebollekes en Gerard Joling; de Ammerse Piraten hebben voor de dertiende editie van hun feestavonden in oktober weer grote namen uit de Nederlandstalige muziekscene weten te strikken.

Het feest aan de Ambachtsweg is deze keer niet in de hal van De Ooievaar. Het pand is gesloopt en op het braakliggende terrein zetten de Ammerse Piraten een grote feesttent neer. "De eigenaar gaf ons daarvoor alle ruimte", vertelt Michel van der Grijn. "Voor ons is dit een perfecte oplossing. In de tent kunnen we evenveel bezoekers kwijt als in De Ooievaar, maar we hebben er wel meer ruimte."

De feestavonden vinden plaats op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober. Op vrijdag komen DJ Panic, Snollebollekes, DJ Jeroen van Dam en Poar Neem'n en hoofdact Snollebollekes. Michel: "Die zou vorig jaar eigenlijk komen, maar dat ging toen vanwege stemproblemen niet door. Voor de vrijdag is hij echt een publiekstrekker." De dag erna komen Helemaal Hollands, Frans Duijts, De Havenzangers 2.0, Mark van Veen en de Millstreetband en Gerard Joling op de planken.

Voorverkoop

De voorverkoop is inmiddels begonnen. "En die loopt voorspoedig, zelfs beter dan vorig jaar. De tent komt helemaal vol." Kaarten zijn te koop bij de vestiging van speciaalbakkerij Van der Grijn in Groot-Ammers, Nieuw-Lekkerland en Giessenburg, Café Sluis in Groot-Ammers, IJzerman Tweewielers in Brandwijk, Autobedrijf P. de Jong in Streefkerk, Café de Poort in Nieuwpoort en online via


q www.deammersepiraten.nl