Gelijkspel voor zwak Peursum

rumpt • Peursum kwam bij Rhelico niet verder dan een 0-0 gelijkspel. "Het was bedroevend zwak wat we lieten zien", vond trainer Michel Roza. Zijn ploeg had ongeveer zeventig procent balbezit maar deed daar te weinig mee. "We wisten niet tot fatsoenlijke aanvallen te komen." Toch kwam Mark de Heer oog in oog te staan met de keeper. De aanvaller miste. In de slotfase moest De Heer het veld verlaten wegens een tweede gele kaart. "Eigenlijk kwamen daarna nog de beste kansen."

SV Noordeloos baalt van puntendeling

noordeloos • SV Noordeloos baalde van het 1-1 gelijkspel tegen Asperen. "Uiteindelijk hebben we twee punten verloren vandaag. We hebben genoeg kansen gehad op 2-0, maar kregen in het slot het deksel op de neus", zag trainer Erwin Verheij. SV Noordeloos kwam gaandeweg de wedstrijd vorderde steeds beter in zijn spel. Dat leverde in de tachtigste minuut de 1-0 op van Sven Hordijk. Enkele minuten voor tijd kwam Asperen toch nog langszij.

HSSC'61 pakt op karakter een punt

maarssen • HSSC'61 leek op bezoek bij OSM'75 tegen een nederlaag aan te gaan lopen, maar pakte op karakter in de slotfase nog een punt: 3-3. HSSC'61 voetbalde in Maarssen matig en liet ook nog eens een aantal kansen onbenut. Na de 1-0 van de thuisploeg miste Koen Looy net als een week eerder een strafschop. De thuisploeg verdubbelde de voorsprong. Na rust moest HSSC'61 met een extra aanvaller op zoek naar de aansluiting. Die kwam er via Floris Kool, maar na een slippertje van Jan Donker viel twintig minuten voor tijd de 3-1. OSM'75 stond toen na een rode kaart voor de keeper, hij haalde de doorgebroken Kool neer, al met tien man. In de slotfase pakten de gasten nog een punt. Nicky van Dam scoorde de 3-2 en Kool maakte met zijn tweede de 3-3.