Eerste Garden Sale in Giessenburg

giessenburg • Aan de Wilhelminalaan in Giessenburg vindt vrijdag 4 oktober van 16.00 tot 20.00 uur een Garden Sale plaats.De Garden Sale wordt georganiseerd door een aantal mensen uit de straat. Zij hebben dit initiatief genomen en in gang gezet. Dit is/wordt de eerste Garden sale van de Wilhelminalaan in Giessenburg. Degenen uit de Wilhelminalaan die meedoen aan de verkoop worden aangegeven met een grote ballon.


Grote opruiming en wafelverkoop

everdingen • Op zaterdag 28 september is er van 10:00 tot 13:00 uur een grote opruiming in de Snuffelkelder aan de Kweldam 15a in Everdingen. Er zijn diverse spullen te koop voor zeer zachte prijsjes, zoals bloempotten, windlichten, diverse meubeltjes, speelgoed of boeken. Ook worden er deze morgen wafels vers gebakken voor de verkoop. De opbrengst van de Snuffelkelder is voor de Hervormde Kerk in Everdingen.


Gezin ondersteunen met opvoedervaring

regio • Home-Start Gorinchem, Molenlanden, Vijfheerenlanden steunt gezinnen die tijdelijk een lastige periode doormaken en een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De organisatie is op zoek naar mannen en vrouwen tussen de 20 en 75 jaar oud die ervaring hebben met opvoeden en één dagdeel per week (2,5 uur) kunnen vrijmaken en een gezin bezoeken.

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden voor een kennismakingsgesprek met Home-Start. Voor meer informatie kan men bellen of mailen met Anja de Kok via 06-30565381 of a.dekok@humanitas.nl. Zie ook www.home-start.nl voor meer informatie. Op youtube staan je films over Home-Start.