Kort sportnieuws

regio • Onderstaand enkele korte sportberichten uit de regio.


BC Hoornaar

hoornaar • In de bridgecompetitie van BC Hoornaar was de winst afgelopen week voor het paar Marjan de Gruyter/Bert de Vries.

Uitslag: 1. Marjan de Gruyter/Bert de Vries, 64.86%; 2. Dirk van Eyl/Jan v.d. Plaat, 60.79%; 3. Willy en Pim Lodder, 59.66%.


Janssen en Janssen goed op dreef

wijngaarden • Henk en Jurgen Janssen waren uitstekend op dreef in de biljartcompetitie van De Lukkie Klos. Vader Henk won met 16-9 van Bas Leeuwis en zoon Jurgen versloeg Piet de Wit met 16-7. De top-3 bleef ongewijzigd. Jan van de Graaf leidt, met Pau Stuij en Corné Aantjes als naaste belagers.


Clubkampioenen Giessenruiters

ameide • Het clubkampioenschap van De Giessenruiters is op het terrein van manege Schakel gewonnen door Dahnay Mennema, Mosja Mennema, Cobi Bassa en Rianne de Ruijter.


Hsv De Alver

giessenburg • De bootwedstrijd van hsv De Alver is zaterdag met een vangst van 4610 gram vis gewonnen door Tanno Swets. Ernst Hartog werd tweede (3623 gram) en W. van Ooijen derde (2855 gram). In de Alverput won Leo Kros voor de zesde keer dit seizoen de walwedstrijd. Kros ving 3960 gram vis. Wim Buijk werd tweede (3870 gram), Corné Rijnhout derde (2830 gram).


Molenloop

alblasserdam • Met de Molenloop in Alblasserdam begint op zaterdag 5 oktober de beslissende fase van het regionale Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit. De Molenloop is de voorlaatste wedstrijd in deze competitie. Het is met zijn tien Engelse mijlen ook de één na langste loop in het circuit, na de halve marathon in Dordrecht. Start en finish liggen op de baan van de organiserende atletiekvereniging AAA, aan de Bas Verhoevenweg 4 (voorheen Vinkenpolderweg 27) in Alblasserdam.