• Kees Versluys tijdens de feestweek in Meerkerk.
• Kees Versluys tijdens de feestweek in Meerkerk. Foto: aangeleverd

Hollandse avond en single Kees Versluys

meerkerk • Zanger en entertainer Kees Versluys uit Meerkerk brengt binnenkort zijn nieuwe single 'In Lijn' uit. Daarnaast organiseert hij op 21 december een Hollandse avond in dorpshuis De Linde te Meerkerk.

Enkele honderden Meerkerkers konden tijdens de afgelopen feestweek al kennismaken met 'In Lijn'. Tijdens één van de feestavonden zong Kees Versluys het nummer. "En het werkte fantastisch. 'In Lijn' is echt een uptempo rock&roll / countrynummer, waarop je makkelijk kunt dansen en feesten: vier stappen naar links, vier stappen naar rechts. Heel de tent ging er los op." De Meerkerkse zanger nam met niet de minste musici het nummer op. "Ik ben de studio ingegaan met de band van het televisieprogramma 'De Beste Zangers van Nederland', echt de top in ons land." Het nummer komt binnenkort met de bijbehorende videoclip officieel uit. 'In Lijn' vormt de opmaat van een nieuw album, de opvolger van het succesvolle 'Beleef het Leven'. "Ik ga me meer richten op up tempo nummers, er zullen geen ballads op komen te staan. Het feest staat centraal, in combinatie met goede teksten over hoe je alles uit het leven moet halen."

Stilzitten, dat staat nog steeds niet in het woordenboek van Kees Versluys. Naast het nieuwe album is hij druk bezig met de voorbereidingen voor weer een Hollandse avond in De Linde. "De Havenzangers komen, zelf treed ik op en 'Sophie' presenteert haar eerste single. Sophie is het alter ego van mijn vrouw, als wie zij al jaren optreedt en carnavaleske nummers brengt. Daarnaast ben ik met nog twee aansprekende acts bezig én er komt een verrassingsact." Kaarten bestellen: kmpromotion@planet.nl of 06-21436136.