Activiteiten tijdens Kinderboekenweek

meerkerk • Van 2 tot en met 13 oktober is het weer Kinderboekenweek: het grootste kinderboekenfeest van Nederland. Dit jaar is het thema 'Reis mee!' en staan voertuigen centraal.
Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar is er op woensdag 2 oktober in de bibliotheek van Leerdam een spelmiddag in samenwerking met Jeugdaktief. Tijdens deze middag staat reizen en vervoer centraal. Om 14.00 uur start de voorstelling Kees in Space en van 15.00 tot 16.00 uur is er een spellencircuit binnen en buiten de bibliotheek. Entree is gratis.
Op woensdag 16 oktober van 14.00 tot 16.00 uur wordt de creatieve workshop Tekenen met de 3D pen in de bibliotheek in Meerkerk gehouden. Kinderen van acht tot en met twaalf jaar kunnen iets leuks tekenen in het thema 'Reis mee'. Deelnemers krijgen uitleg over de techniek en mogelijkheden van de pen en maken eigen mooie creaties. Aanmelden kan in de bibliotheek.
Voor meer informatie: www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten. Kinderen die tijdens de Kinderboekenweek lid worden van de bibliotheek, maken kans op een ballonvaart voor vier personen.