Discriminatie

Wij als Hollanders wonen in Spanje, maar betalen elke maand onze premie in Holland voor ziekte en medicijnen. Nu we op vakantie in Holland zijn, waren onze medicinale suikertabletten en slaaptabletten voor mijn man op. Daarom gingen we naar de dokter in Streefkerk, omdat we daar toen even vlakbij op de camping waren. Maar de dokter weigerde ons de tabletten te geven, terwijl we de medicijnenlijst uit Spanje hadden. Is dit geen discriminatie?
Wij slepen deze dokter en assistenten voor het Tuchtcollege in Amsterdam. Wij hebben daarna deze tabletten gekregen van de aardige dokter en assistenten uit Nieuwpoort. Alle lof.

Familie Den Ouden, tijdelijk in Streefkerk en Schelluinen


Politie vindt pistool na aanrijding A27

hoogblokland • De politie heeft maandagochtend 23 september bij de berging van een voertuig na een ongeval op de A27 bij Hoogblokland een vuurwapen aangetroffen.
Bij het ongeval was een bestuurder, een 26-jarige man uit Oisterwijk, met zijn personenauto te water geraakt. De bestuurder was zelfstandig uit het voertuig gekomen en hield er geen noemenswaardig letsel aan over. Na de spits werd het voertuig door een takelbedrijf geborgen. Hierbij werd in het voertuig een vuurwapen aangetroffen. "Door ons werd het vuurwapen veilig gesteld en tevens werd de bestuurder als verdachte van wapenbezit aangehouden", vertelt de politie. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau in Dordrecht. Hier zal de recherche de zaak verder onderzoeken en overleggen met de Officier van Justitie over de vervolging van de verdachte.