Uitslag verloting

giessen-oudekerk • De verloting van de feestweek in Giessen-Oudekerk heeft de volgende lotnummers opgeleverd: 1e prijs lot 2701 – Tablet, 2e prijs lot 2762 – Accuboormachine, 3e prijs lot 0717 - Beauty arrangement, 4e prijs lot 2637 - 2 kaartjes dierentuin, 5e prijs lot 1427 – Tijdschriftenbon, 6e prijs lot 1627 – Irischeque.
Prijzen kunnen na telefonische afspraak worden opgehaald bij Rien van Dijk via 06-30106363.


Opbrengst collecte

nieuwpoort • De KWF collecte heeft dit jaar het mooie bedrag van 1868 euro opgebracht in Nieuwpoort en Langerak. Nieuwe collectanten zijn welkom: opgeven kan via margret.brokking@hetnet.nl.


Dienst voor peuters en kleuters

noordeloos • Op zondagmiddag 29 september is er om 16.00 uur in de Ontmoetingskerk aan de M.J. Veder van Hobokenstraat 15e in Noordeloos een speciale dienst voor de allerjongsten. Meestal blijven die tijdens een kerkdienst in een eigen ruimte of gaat de inhoud van een dienst over hun hoofden heen.
Op deze middag staan peuters en kleuters centraal. Er worden liedjes gezongen die bij hun leeftijd passen, er wordt een verhaal verteld dat zij kunnen begrijpen en stil zitten hoeft niet, want ook aan bewegen is gedacht. Het thema voor deze dienst, die geleid wordt door ds. Annette Driebergen is 'In het begin'.


Gezondheids-middag

hoornaar • GiGa Molenlanden organiseert op maandag 30 september een gezondheidsmiddag in De Zes Molens. Tijdens deze middag zullen diverse organisaties aanwezig zijn. Zo is onder andere Scootmobiel Actief aanwezig voor het gratis APK keuren van de rollators. Kleine mankementen, gebreken en slijtages worden ter plekke verholpen. Ook is er de mogelijkheid tot aanschaf van een nieuwe rollator. De diëtiste vertelt deze middag wat over voeding en de opticien is aanwezig om ogen te controleren. Tijdens deze middag wordt er ook een instructie over de beweegtoestellen langs het Oranjepad gegeven. GIGA Molenlanden hoopt er op deze manier weer een leuke en actieve middag van te maken. Iedereen is welkom van 14.00 tot 16.00 uur in het restaurant van locatie De Zes Molens in Hoornaar. Entree gratis.


Vrouwenavond

bleskensgraaf • 'Gods stem verstaan' is het thema dat centraal staat tijdens een vrouwenavond die op dinsdag 1 oktober in Bleskensgraaf wordt georganiseerd. De avond is een initiatief van een aantal dames uit het dorp in samenwerking met stichting Traveling Light uit Papendrecht.
Marja Verschoor-Meijers zal spreken over het thema 'Gods stem verstaan'. De overdenking zal na de pauze verder worden uitgewerkt aan de hand van een diapresentatie over het werk van stichting Traveling Light. De stichting ondersteunt christelijke zorgprojecten in zo'n dertig landen in heel Europa. Belangstellenden zijn van harte welkom voor een inspirerende avond met live muziek, kaarten- en boekenverkoop en gelegenheid tot ontmoeting. De avond is bij de Baptistengemeente, Kerkstraat 8 te Bleskensgraaf. Inloop met koffie/thee met wat lekkers is vanaf 19:30 uur. De toegang is gratis. Er zal een collecte worden gehouden voor stichting Traveling Light.