BC Hoornaar

hoornaar • In de Hoornaarse bridgecompetitie was de winst afgelopen week voor het paar Wil v.d. Hanenberg / Wilma Hendricks.

Uitslag: 1. Wil v.d. Hanenberg/Wilma Hendricks, 68.07%; 2. Sylvia Schouten/Aty van Mastrigt, 56.12%; 3. Aart Slob/Ad Walhout, 54.38%.


Verrassingen bij NDV

nieuwland • In de onderlinge damcompetitie van NDV vielen enkele verrassende uitslagen te noteren. Zo verloor Wim 't Lam -na een damzet- van Jan Joost de Jong en damden Aart de Gans en Harrie Kramer zich naar een verdienstelijke remise.

Uitslagen: Wim 't Lam-Jan Joost de Jong 0-2, Alb. v.d. Berg-Ton van Beuzekom 1-1, Ko Heikoop-Harrie Kramer 1-1, Aart de Gans-Cees J. de Jong 1-1, Jan Alting-Jan W. van Kekem 2-0.


Training Tang Soo Do

nieuwpoort • Chiel Pellekooren en Minte de Moel van Chon Kyong verzorgen elke maandagavond vanaf 19:30 uur Tang Soo Do-lessen in sporthal Poortzicht in Nieuwpoort. Tang Soo Do is Koreaans karate en eigenlijk geen vechtsport, maar een zelfverdedigingskunst. Iedereen van 6-80 jaar die lekker wil bewegen, wil trainen in een groep waar respect heerst voor elkaar en wil werken aan zijn of haar weerbaarheid, kan deelnemen. Meer info is te vinden op de website van Chon Kyong.


Kruis en Goorden clubkampioen

schelluinen • Het jeugdclubkampioenschap van SLTV Racket in Schelluinen is gewonnen door Walter Kruis en Nick Goorden.

t/m 12 jaar: 1. Walter Kruis, 2. Mart Blokhuis, 3. Bina van der Poll.
13 jaar en ouder: 1. Nick Goorden, 2. Frans-Jelle Kruis, 3. Lisa Goorden.


Pak op de broek voor MTTV

meerkerk • Het eerste team van MTTV is de competitie begonnen met een 9-1 nederlaag. Gerard van Buuren zette de Meerkerkse tafeltennissers tegen Dordrecht nog wel op voorsprong, maar alle overige partijen gingen verloren. Overigens gebeurde dat tot vier keer toe met het kleinst mogelijke verschil, in vijf games. MTTV 1 komt dit seizoen uit in de derde klasse en bestaat naast Gerard van Buuren uit Jan van Duijn en Jeroen Peek.


Winnende start HTV

hoornaar • HTV heeft de uitwedstrijd tegen Gorkum 3 met 3-2 gewonnen en daarmee kenden de Hoornaarse tafeltennissers een goede competitiestart. Bas Klop scoorde met twee punten 100%; het derde punt kwam op naam van Kees Bresser. Het dubbelspel ging in vijf games nipt verloren.


PV De Snelvlucht

ameide • De wedvlucht Roye is bij De Snelvlucht gewonnen door M. Jansen.

Uitslag: M. Jansen 1, 4, 13, 15, 16, 18, 20; Carl Peters 2, 7, 9, 11, 12; H. Bouwmeester & Zn 3, 10, 14, 17, 19.