Training Hart voor de Waard

giessenburg • Voor iedereen die binnen de kerk werkt met kinderen of jongeren, organiseert Hart voor de Waard op dinsdag 17 september een training in De Rank in Giessenburg. Het thema is 'The art of connecting'. De start is om 18:30 uur met een maaltijd. Hierna zijn er vier verschillende workshops over bijvoorbeeld relationeel jongerenwerk en hoe je de Bijbel aan kunt laten sluiten bij het leven van kinderen. Voor jeugdouderlingen en -oudsten is er een speciale workshop. Tijdens de avond zal er een collecte zijn voor de onkosten. Voor meer informatie en aanmelden: www.hartvoordewaard.nl/training.


Aangepaste kerkdienst

streefkerk • Op zondag 15 september wordt in de Hervormde Kerk te Streefkerk een aangepaste kerkdienst gehouden. Ds. T. van Bruggen hoopt in deze dienst voor te gaan. De dienst begint om 10:00 uur. De kerk is open vanaf 09:30 uur. Het thema is: 'Filippus vertelt aan de kamerheer over Jezus'. Na de dienst is er gelegenheid om koffie, thee of fris te drinken. Voor meer informatie: 0184-684173.


Open deurdienst

meerkerk • In de Ichthuskerk aan de Burgemeester Sloblaan 23 in Meerkerk wordt op zondag 15 september vanaf 18.30 uur een open deurdienst gehouden. In deze dienst zal spreker Herman Boon ingaan op het thema 'Op weg met een doel'.


Brengactie voor rommelmarkt

hoogblokland • Voor dit jaar heeft de organisatie van de rommelmarkt in Hoogblokland besloten om geen grootscheepse ophaalactie in het dorp meer te organiseren. In plaats daarvan wordt er een brengactie gehouden bij de familie Verboon aan de Minkeloos 13 in Noordeloos op vrijdag 13 september van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag 14 september van 09.00 tot 11.00 uur. Als brengen niet mogelijk is, kan gebeld worden met Henny Vonk via 0183-563792.