DNF voor Noël Luijten in Steragas Classic

belgië/meerkerk • Jan van Arckel-junior Noël Luijten, net terug uit Italië, kon zijn klim(trainings)kilometers niet omzetten in de benodigde snelheid in de Steragas Vlaams-Brabant Classic, een UCI-koers over 118,4 kilometer rond het Belgische Zemst. Het draaide voor de Meerkerkse renner, evenals voor zijn ploeggenoot Delano Swenne (Heukelum), uit op een DNF. Geert van Kappel (Sleeuwijk) klasseerde zich als 38e. Van de 140 deelnemers moesten er maar liefst 64 de koers voortijdig verlaten.


Jost van de Streek 5e in Klompenronde

honselersdijk/regio • Jan van Arckel-jeugdrenner Jost van de Streek uit Ottoland is zaterdag in zijn leeftijdscategorie vijfde geworden in de Klompenronde in Honselersdijk. Overige uitslagen:

Cat. 5: 9. Mees Bassa (Goudriaan).

Cat. 6: 16. Merel Hartog (Giessenburg).

Cat. 7: 9. Thijs Wemmers (Bleskensgraaf).


Kon en Van Wilgen twaalfde in Leiden

leiden/regio • Bij een miniwegwedstrijd in Leiden zijn de Jan van Arckel-jeugdrenners Daan Kon (Hoogblokland) en Davida van Wilgen (Arkel) zondag in hun leeftijdscategorie beiden als twaalfde geëindigd.


Zege en bergtrui voor Daan Hartog

bavel/giessenburg • Een dubbelslag voor Jan van Arckel-jeugdrenner Daan Hartog zondag in de Bavelse Berg Jeugdclassic. De talentvolle Giessenburger won de koers in categorie 5 en pakte en passant ook de bergtrui mee. Luuk Wolthuis (Hank) werd vijftiende, Joris Peursum (Hardinxveld) 29e.