• De band Left Luggage.
• De band Left Luggage. Foto: aangeleverd

Plug In Open Air Festival in Gorinchem

gorinchem • Op zaterdag 7 september is er weer een festival in Gorinchem: Het Plug In Open Air Festival bij PoGo aan de Grote Haarsekade 120.

Met zes bands, de cd-presentatie van Rob Hendrikse en een groot aantal Trikes belooft ook dit een spektakel te worden. De entree is gratis. Het duurt van 13.30 tot ongeveer 22.00 uur, het terrein is geopend vanaf 13.00 uur. Sliedrecht Legends, Bright Companions (alternatieve rock), bluesrockband Left Luggage uit Amersfoort, Midwest, The Leftovers en Reddsome zijn de bands die het grote buitenpodium gaan bemannen. Tussen de optredens van de bands door presenteert singer-songwriter Rob Hendrikse uit Dordrecht zijn op 21 juli in PoGo opgenomen CD 'Hendrikse - Live' (10 years on the road), die twee dagen later officieel uitkomt.

Trikes

Opmerkelijk is de deelname van de Dutch Tour Association, die zaterdag met een groot aantal trikes aanwezig zal zijn. Belangstellenden kunnen een rit maken met een lid van de DTA of eventueel zelf een rit maken. Neem dan wel je rijbewijs mee.

Er is voldoende parkeergelegenheid en het terrein en binnenfaciliteiten van PoGo zijn rolstoelvriendelijk. Er is een terras en een divers aanbod aan eten en drinken. De bands hebben alle veel ervaring, zoals Sliedrechts Legends, dat het hele spectrum van de blues afwerkt. Bright Companions wordt ook wel de beste tweemansband van Nederland genoemd. Dit duo bestaat uit Rick van Horssen (bas, gitaar en zang) en Sander Maat (drums en zang) en speelt alternatieve rock. Meer info is te vinden op de website podiumgorcum.eu.