Start winterseizoen van Met elkaar Voor elkaar

brandwijk • Met een toespraak door de voorzitter zal op maandag 2 september om 16.00 uur de start zijn van het winterseizoen van Met elkaar Voor elkaar (MeVe).

Op deze middag is tevens de eerste ronde van de sjoel- en dartcompetitie. Ook is er elke maandagmiddag schilderen.

In totaal zijn er 13 verschillende competities Want er zijn ook klaverjas-, joker-, bridge-, Whist-, Jeu de Boules- en biljartcompetities. Elke tweede dinsdag van de maand is er een gezellige bingomiddag met aantrekkelijke prijzen.

Vanaf 11 september is er op woensdagmorgen een Huis van de Waard in het nieuwe clubgebouw van MeVe. Elke donderdagmorgen is er Bewegen voor 60+. Op donderdagmiddag kan men creatief bezig zijn en elke derde donderdag van de maand is er Open Eettafel van 11.45 tot 13.30 uur.

Ook voor niet leden is er op zaterdag 2 november een jokertoernooi en op zaterdag 30 november is er een klaverjastoernooi. Informatie bij Marius de Wit: 06-23419057

Het clubgebouw in De Overstap aan de Kerkweg 10 te Brandwijk is elke werkdag geopend van 14.00 tot 17.00 uur.

Met elkaar Voor elkaar (MeVe) is een vereniging voor inwoners van Molenlanden van alle leeftijden, die om welke reden dan ook, niet aan het arbeidsproces deelnemen. Iedereen kan binnenlopen voor een praatje of om gezellig een bakkie te doen.