Aftersummer Schuimparty in De Dompelaar

groot-ammers • Vrijdagavond 30 augustus is er voor de jeugd uit de regio een Aftersummer Party met beats & bites in zwembad de Dompelaar aan de Sportlaan in Groot-Ammers. Een groot schuimkanon maakt een berg schuim waarin gedanst en gefeest kan worden.

Er is zomerse muziek, een loopmat in het grote bad en hotdogs. De schuimparty begint om 18.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Entree bedraagt twee euro, ook voor abonnementhouders. Op vertoon van de tegoedbon uit de goodiebag van de zwemvierdaagse is de entree gratis. De activiteit wordt georganiseerd door de Vrienden van de Dompelaar in samenwerking met Optisport. Meer informatie is te vinden op facebook.com/vriendenvandedompelaar. Aanmelden voor de Schuimparty hoeft niet.


Aqua Viva begint repetities

giessenburg • Op woensdag 4 september start interkerkelijk koor Aqua Viva na de zomerstop weer met de wekelijkse repetities. Het koor gaat een aantal kerstliederen instuderen onder leiding van dirigent Martin Klop. Belangstellenden zijn welkom bij de repetities, die gehouden worden in De Rank aan de Dorpsstraat 57 te Giessenburg. De normale repetitietijden zijn op woensdagavond van 20.30 tot 22.00 uur. Voor meer informatie: www.aquavivagiessenburg.nl.