Rob Colijn Memorial in Schelluinen

schelluinen • Het achtste toernooi om de Rob Colijn Memorial wordt zaterdag 17 augustus gespeeld bij vv Schelluinen. Deelnemers zijn Schelluinen, SVW, GJS en Herovina, de clubs waar Colijn hoofdtrainer is geweest. Programma:

13:00 uur: Schelluinen - SVW
13:35 uur: GJS - Herovina
14:10 uur: SVW - GJS
14:45 uur: Herovina - Schelluinen
15:20 uur: SVW - Herovina
15:55 uur: Schelluinen - GJS


Overzicht oefenwedstrijden

regio • De voetbalclubs in de regio hebben de training hervat en zijn in de fase beland dat ze oefenwedstrijden gaan spelen.

Zaterdag 17 augustus
Alblasserdam - Haaften
ASV Arkel - Groote Lindt
Wilhelmina'26 - SV Meerkerk
Altena - HSSC'61
Heukelum - Peursum
Groot-Ammers - Nivo Sparta comb
Hardinxveld - Heerjansdam comb.
Vuren - SV Noordeloos

Dinsdag 20 augustus
HSSC'61 - SVS'65
ASV Arkel - Herovina
Streefkerk - Sliedrecht 2
HMS - Lekvogels


Jens Bassa vijfde

kwintsheul/goudriaan • Nieuweling Jens Bassa is vrijdag vijfde geworden in de 34e wielerronde van Kwintsheul.


Bassa en Molenaar net niet op podium

zevenbergen/regio • In de Ronde van Zevenbergen stonden Jan Bassa (Goudriaan) en Maarten Molenaar (Tienhoven) net niet op het podium. Bassa werd vierde, Molenaar vijfde. Beiden koersen in de funklasse (recreanten).


Bas Ottevanger 19e in Oostvoorne

oostvoorne/groot-ammers • Bas Ottevanger is donderdag als negentiende geëindigd in de profronde van Oostvoorne. De Groot-Ammerse wielrenner zag de winst naar Mike Teunissen gaan, voor Dylan van Baarle en Cees Bol; een trio dat vorige maand deelnam aan de Tour de France.


Lagendijk stopt

dalem • Kenny Lagendijk (GJS) stopt voorlopig met voetballen. De middenvelder (26) had bij de eerste training van afgelopen zaterdag opnieuw last van zijn knie, reden om voor dit moment een punt achter zijn loopbaan te zetten. Lagendijk speelde behalve voor GJS ook voor SVW en SteDoCo.


Afscheidswedstrijd Mike van Gool

rijsoord • Mike van Gool (Rijsoord) krijgt vrijdagavond 23 augustus een afscheidswedstrijd aangeboden. Van Gool gaat samen met oud-ploeggenoten een onderling duel spelen. Voormalig teamgenoten die hiervoor nog geen uitnodiging hebben ontvangen maar er graag bij willen zijn, kunnen contact opnemen met Rijsoord-bestuurslid Emo van Dijk (06-10827844).