Pannenkoeken eten in Bredero's Hof

giessenburg • In Bredero's Hof in Giessenburg vindt dinsdag 6 augustus een pannenkoekenmaaltijd plaats. Degenen die mee willen eten, kunnen zich tot zaterdag 3 augustus opgeven via 0184-659916 (Corry van den Berg) of mailen naar vriendenvanbrederoshof@gmail.com. De kosten zijn 5 euro (betalen bij binnenkomst vóór de maaltijd). De aanvang is 17.30 uur, de deuren gaan een kwartier eerder open.


Vakantie Bijbel Week Groot-Ammers 'SchatRijk'

groot-ammers • In de laatste week van de vakantie, van 27 tot en met 29 augustus, is er weer de Vakantie Bijbel Week in Groot-Ammers. Met als thema: 'SchatRijk'.

'Je bent van harte welkom om te ontdekken wat God tegen jou te zeggen heeft en over Hem te zingen!', melden de organisatoren. 'Verder staan er allerlei uitdagende en geheimzinnige activiteiten op het programma.' De VBW wordt dit jaar weer gehouden in sporthal De Reiger, De Boomgaard 3. Voor meer informatie en foto's van vorig jaar kan gekeken worden op de website

q www.vbwgrootammers.nl


Wandeling in heemtuin

papendrecht • IVN-gids Leen den Ouden verzorgt zaterdag 3 augustus een wandeling in de educatieve heemtuin bij Streeknatuurcentrum De Alblasserwaard, Matenaweg 1 in Papendrecht (op de grens met Wijngaarden. Het thema is 'Geschiedenis en landinrichting Alblasserwaard'.
Hij zal het economisch verhaal van de Alblasserwaard laten horen en zien. In de tuin zijn diverse landschappen van de Alblasserwaard in het klein weergegeven. Tot voor 100 jaar geleden gingen economie en natuur gelijk op, daarna kwam de omslag. De aanvang is 13.30 uur. Aanmelden kan bij de gids: 078-6153280 of het mailadres ouden.l@chello.nl.


Huiskamer Otto-land en Goudriaan

ottoland • Huiskamer Ottoland en Goudriaan (A94, Ottoland) is dinsdag 6 augustus van 9.30 tot 12.00 uur open voor een kop koffie, een spel en de mini-bibliotheek. Op donderdag 6 augustus is er vanaf 14.30 uur de inloop. De gezamenlijke maaltijd start om 17.30 uur. Kosten minimaal 2,50 euro. Deelnemen: Dini Resseler, 0184-641769. Info: www.huisvandewaard.nl.