Bijeenkomst Trefpunt tinnitus

hardinxveld-giessendam • In Hardinxveld-Giessendam vindt woensdag 9 oktober een bijeenkomst plaats die deel uitmaakt van een proefproject tot het opzetten van laagdrempelige trefpunten voor mensen met tinnitus.

Er is gelegenheid om ervaringen en tips uit te wisselen en de aanwezigen kunnen ook al hun vragen kwijt aan de aanwezige ervaringsdeskundigen.van Stichting Hoormij. Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen via het mailadres tinnitus.voorlichter@stichtinghoormij.nl of telefoon 06-37287876.


Nieuwe dirigent Cantorij Koepelkerk

arkel • Met ingang van het seizoen 2019/2020 is de Cantorij van de Koepelkerk in Arkel op zoek naar een nieuwe dirigent. Ter ondersteuning van de diensten putten de leden van het koor uit een breed repertoire.

Repetities zijn op woensdagavond van 19.45 tot 22.00 uur. Voor meer informatie kunnen belangstellenden terecht op de website www.koepelkerkarkel.nl/actueel of mailen naar joke@selhorst.eu.


Buffetavond in De Lange Wei

boven-hardinxveld • In woonzorgcentrum De Lange Wei te Boven-Hardinxveld staat donderdag 29 augustus een buffetavond op het programma. Het thema is 'Italiaans'. Vanaf donderdag 8 augustus is het mogelijk in te schrijven bij de receptie of door te bellen naar 0184-678000. De entree bedraagt 19,75 euro per persoon.