Jesse Bikker 9e in 3Nations Cup

apeldoorn/hoogblokland • In een internationale mountainbikewedstrijd voor de 3Nations Cup is Jesse Bikker negende geworden. De Hoogbloklandse MTB'er streed in de bossen van Apeldoorn op een afwisselend, technisch en snel parcours.

Vijf podiumplaatsen Typhoon-junioren

schoonhoven • De tweedaagse meerkamp bij atletiekvereniging Avantri in Schoonhoven heeft de Typhoon-junioren vijf podiumplaatsen opgeleverd.

Justin Sluijter (Arkel), Thom Kortenoever (Giessenburg), Jesse Zirkzee en Lucelle van der Meijden pakten zilver in hun klasse, Luca Boerekamps won brons. Voor de Gorinchemse Lise Versteeg was er een zesde plaats bij de meisjes D2.

Van Krimpen op podium in Nispen

groot-ammers • Arno van Krimpen is zondag derde geworden in de Ronde van Nispen.

Een dag eerder reed de Groot-Ammerse nieuweling sterk in de Ronde van Twente, een klassieker over ruim 80 kilometer. In een veld van 145 renners kwam Van Krimpen als achtste over de meet.

Ruben Bassa vierde in Alphen a/d Rijn

noordeloos • Jan van Arckel-jeugdrenner Ruben Bassa uit Noordeloos is vierde geworden in een jeugdcriterium in Alphen a/d Rijn (categorie 7).