Jens Bassa tiende op NK

dongen/regio • Jens Bassa is zondag tiende geworden op het NK-wielrennen op de weg voor nieuwelingen in Dongen.

In Dongen stonden 145 renners aan het vertrek en was een zwaar parcours uitgezet. Met nog ruim een ronde voor de boeg koos Goudrianer Jens Bassa samen met twee medevluchters het hazenpad. Zij kregen gezelschap van nog eens zeven renners. In de finale liep bij Jens de rem van zijn fiets aan en was de tank voor de sprint leeg; hij werd tiende. In de achtervolgende groep sprintte Arno van Krimpen (Groot-Ammers) naar plek 14.

Mooie prestatie Jesse Bikker

spaarnewoude/hoogblokland • In een internationale MTB-wedstrijd voor de 3 Nations Cup heeft Jesse Bikker uit Hoogblokland sterk gepresteerd door knap negende te worden.

De wedstrijd werd op een erg technisch parcours verreden onder tropische omstandigheden.