Midzomernacht-concert aan Giessen

giessen-oudekerk • Mannenkoor De Dekmantel geeft zaterdag 22 juni in café Olt Ghiessen te Giessen-Oudekerk het Midzomernachtconcert aan de Giessen. De aanvang is 20.00 uur. Naast het Oukerkse koor komen ook Ladies on Stage en De Bend op de planken. De toegang is gratis.


Tentdienst
in Hei- en Boeicop

hei- en boeicop • In de feesttent van HSSC'61 in Hei- en Boeicop vindt zondag 23 juni een tentdienst plaats. Het thema is 'Lef of Laf?! Wie durft het aan?'. Spreker is dominee E. van der Poel uit Schoonrewoerd. Muzikale medewerking wordt verleend door muzikanten en kinderkoor Talitha uit het eigen dorp. De aanvang is 14.00 uur.


Zomerzangavond koren Streefkerk

streefkerk • Bij de muziektent in Streefkerk vindt woensdag 26 juni de zomerzangavond plaats. De aanvang is 19.45 uur, vanaf 19.30 uur is iedereen welkom. Het thema is 'Zingend de zomer in'. Medewerking verlenen de koren Praising Voices, I Believe, Joy en De Streefzangertjes en muziekvereniging OKK. Naast koorzang is er ruimte voor samenzang.


Snuffelkelder open

everdingen • De Snuffelkelder aan de Kweldam 15a in Everdingen is elke zaterdag open van 10.00 tot 13.00 uur. Er zijn leuke en kwalitatief goede spullen voor een klein prijsje te koop. Naast huishoudelijke artikelen, schilderijen en borduurwerk, zijn er ook sieraden, speelgoed, boeken en kleding. De kledingrekken zijn nu gevuld met tweedehands zomerkleding.


Slaatjesactie

regio • Van dinsdagavond 25 juni tot zaterdagochtend 29 juni zal Graafstrooms Fanfare weer langs de deur komen om heerlijke slaatjes aan te bieden. Zoals elk jaar zal men de dorpen rond de Graafstroom langsgaan rond etenstijd en het begin van de avond. De fanfare hoopt dat iedereen de actie weer zal ondersteunen door de aankoop van deze overheerlijke slaatjes.