Mergim Shala terug naar SV Noordeloos

regio • Opvallende 'transfer' in de Alblasserwaardse polder: Mergim Shala (SVW) keert terug naar zijn roots van SV Noordeloos. Een toch wel verrassende versterking voor de zaterdagvierdeklasser.

Veruit de meeste mutaties in het gebied van Het Kontakt Alblasserwaard hebben zich voorgedaan bij derdedivisionist SteDoCo en derdeklasser Schelluinen. Schelluinen krijgt er een compleet elftal aan nieuwelingen bij, waaronder Rida Assaban (Unitas), Kevin Korrel (Nieuw-Lekkerland) en doelman Robin Zonneveld Piek (SteDoCo).

Rustig

Opvallend veel vertrekkers zijn er bij De Alblas, waaronder Rhaudy Diamant en Djordi de Boer naar Papendrecht en Jeffrey Gelderblom naar De Zwerver. Het meest rustig bleef het bij Streefkerk en VVAC, waar er geen spelers bijkomen en ook geen spelers vertrekken.

Het complete overzicht is te zien op onze website:


q www.regio-voetbal.nl


Triade sluit winnend af

nieuwpoort • Triade heeft de veldcompetitie afgesloten met een 17-16 overwinning op Ventura Sport. De Nieuwpoortse korfballers eindigden hierdoor als vijfde in de derde klasse. Enerzijds een tikkie teleurstellend, anderzijds is aan de doelstelling (handhaving) voldaan. Na de wedstrijd werden de coaches Edwin Bouwman en Yvonne Dols in het zonnetje gezet.


Jesse Bikker vierde in Drente

hoogblokland • In het Drentse recreatiegebied Baggelhuisplassen is Jesse Bikker zondag vierde geworden in een mountainbikewedstrijd. De Hoogbloklandse MTB'er van Jan van Arckel kon goed uit de voeten op het snelle rondje met korte klimmetjes en strandpassages.