• Da Capo tijdens een eerder buitenconcert.
• Da Capo tijdens een eerder buitenconcert. Foto: Aangeleverd

Midzomeravond Concert Da Copa

giessenburg • De Giessenburgse muziekvereniging Da Capo geeft op zaterdag 22 juni het Midzomeravond Concert. Dit jaar vindt het concert plaats tijdens de Midzomermarkt van zwembad De Doetse Kom in Giessenburg.

Met dit concert wil Da Capo inwoners uit Giessenburg laten genieten van muziek in zomerse sferen', meldt de muziekvereniging in de aankondiging. Allereerst kunnen de aanwezigen luisteren naar de jonge muzikanten van het Opstaporkest. Aansluitend treedt het Leerlingenorkest op met leerlingen van alle leeftijden. Beide orkesten staan onder leiding van Marjolijn van der Lee.

Vervolgens treedt het Groot Orkest op onder leiding van Bjorn van Pruijssen. Met dit concert sluit de Giessenburgse muziekvereniging het muzikale seizoen voor de zomervakantie af. 'De orkesten spelen een veelzijdig en luchtig repertoire, met onder andere Chesters Chase; Abba Gold, Adele in Concert, het swingende African Groove, Pink Panther, Happy Feet, het Ierse Lough erin Shore.'

Midzomermarkt

De entree is gratis en de uitvoering van Da Capo begint om 19.30 uur en het Midzomeravond Concert duurt tot ongeveer 21.00 uur. Bij regen gaat het niet door.

Op zaterdag 22 juni is er daarnaast bij zwembad De Doetse Kom de Midzomermarkt. Deze begint om 15.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Er kan deze dag ook worden gezwommen.

Meer informatie:


q www.dacapo.giessenburg.nl