'Vergeetachtigheid of dementie?'

groot-ammers • In de Hof van Ammers aan de Bernardstraat 15 in Groot-Ammers wordt op woensdag 19 juni Salon Molenlanden gehouden. Dat is een informatieve avond ter ondersteuning van mantelzorgers. Thema is: 'Vergeetachtigheid of dementie?'. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.


Voorlezen met liedjes en versjes

arkel • In de bibliotheek van Arkel wordt op vrijdag 14 juni van 11.00 tot 12.00 uur een workshop voorlezen met liedjes en versjes gegeven. Alle (groot)ouders/verzorgers met een (klein)kind van nul tot en met vier jaar zijn welkom. De toegang is gratis. Aanmelden kan via www.debibliotheekaanzet.nl of bij de bibliotheek.


Avond over 'Levend in Christus'

hoornaar • Zondagavond 16 juni zal Annet van Willigen van het Evangelisch Werkverband spreken over 'Levend in Christus': 'Hoe kunnen we in deze tijd de relatie met Jezus vasthouden en levend houden?' De avond wordt georganiseerd door de interkerkelijke Bijbelkring Hoornaar met steun van Stichting 'Eén voor Hoornaar'. De avond is van 20.00 tot 22.00 uur in de Giessenlanderij, Overslingeland 7 te Noordeloos. Aanmelden kan via kringhoornaar@yahoo.com.