Informatie over vet en zout in voeding

streefkerk • In de Strevenaer in Streefkerk wordt op woensdag 5 juni van 19.30 tot 21.00 uur een informatieavond gehouden over vet en zout in de voeding, de feiten en de fabels.

De bijeenkomst wordt gehouden in samenwerking met de huisarts en praktijkverpleegkundige en wordt verzorgd door diëtisten van Zorggroep ZGWA. Voor meer informatie of aanmelding: C. Dubbeldam via c.dubbeldam@rivas.nl 06-21568232.


Voorlichting cursus Zeker op de Been

noordeloos • Giga Giessenlanden geeft op woensdag 5 juni een voorlichting over de cursus 'Zeker op de Been' die in het najaar van 2019 van start zal gaan tijdens de Dorpskamer-uren op de woensdagochtend. De cursus is een leerzame valpreventie cursus met beenspier- en balansoefeningen, leren opstaan na een val en de oefeningen voor thuis.
De deelname aan de voorlichting is vrij toegankelijk en wordt gehouden op woensdag 5 juni om 10.00 uur in het Noorderhuis te Noordeloos.


'Iedereen Beweegt!' voor mensen met beperking

hoornaar • GIGA Molenlanden organiseert samen met lokale sportverenigingen iedere maand 'Iedereen Beweegt!'.Op woensdag 5 juni wordt er in Het Bruisend Hart samen met tafeltennisvereniging HTV in Hoornaar een activiteit georganiseerd voor iedereen met een beperking. Iedereen kan en mag mee doen.

Vanaf 16:00 uur start de activiteit en deelname is gratis. Aanmelden via: info@gigagiessenlanden.nl of via 06-22810286.