Boelmarkt in Meerkerk

meerkerk • In Meerkerk is zaterdag 25 mei de boelmarkt. De kramen staan aan de Energieweg 3, op het industrieterrein. De aanvang is 9.00 uur. Verkrijgbaar zijn onder meer meubels, elektrische apparaten, fietsen, boeken, kleding, aardewerk en speelgoed. Ook aan de inwendige mens is gedacht. De verkoop per opbod van antiek en curiosa start om 10.30 uur; aansluitend is er de talentenveiling.


Nachtpuzzelrit MAC Magneet

lexmond • Op woensdag 29 mei houdt MAC Magneet de traditionele nachtpuzzelrit. Inschrijven: vanaf 20.30 tot 22.00 uur in Huis Het Bosch, Nieuwe Rijksweg 6 te Lexmond. De eerste deelnemer vertrekt om 21.00 uur. Het inschrijfgeld is 5 euro per auto of motor. Meer info: 0347-351264, 0345-641446, zijdervelders@hetnet.nl of armamiddelkoop@casema.nl.


Bouwplaten nog even te zien

giessenburg • De expositie 'De wereld van de Bouwplaat' in museum Het Reghthuys te Giessenburg nog tot en met zaterdag 1 juni te bezichtigen. Vanaf zaterdag 15 juni is er de expositie 'Radiogolven'. Arie Rietveld uit Giessenburg is een fervent radiozendamateur. Hij beschikt over veel zendapparatuur en aanverwante zaken, die te zien zijn in Het Reghthuys. Vanuit het museum wordt contact gezocht met zendamateurs uit de hele wereld.