Geflatteerd verlies voor SV Noordeloos

noordeloos • SV Noordeloos ging met 1-6 onderuit tegen Herovina en dat gaf geen juist wedstrijdbeeld weer, vond Erwin Verheij. "Iedereen kijkt naar die uitslag, maar wij zijn totaal niet weggespeeld", vond de trainer. Hij zag Herovina op 0-2 komen, waarop Robin van de Graaf met een kopbal de achterstand halveerde. Voor rust waren er zelfs kansen om op gelijke hoogte te komen. In het tweede bedrijf was er weinig aan de hand. "Vervolgens scoort Herovina ineens drie keer in tien minuten tijd. Ik kan de jongens niks verwijten, maar het is zonde dat we de goals zo makkelijk weggeven. Al hebben zij ook zeker een leuk voetballende ploeg, deze eindstand is zeer geflatteerd." SV Noordeloos wacht nu alleen nog een uitbeurt bij Brakel.

Subtopper Lekvogels gelijk

lexmond • Lekvogels speelde met 2-2 gelijk tegen Zuilichem. De twee clubs uit de subtop van de vierde klasse D gaven daarmee een goede afspiegeling van de wedstrijd. Zuilichem was in de eerste helft iets bovenliggend en kwam kort voor rust, op voor Lekvogels ongelukkige wijze, op voorsprong. Na de helftwisseling beet de ploeg uit Lexmond meer van zich af. De spelers waren gretiger en scherper in de duels. Dit zorgde ervoor dat via twee doelpunten van Swen van Dorp, die zijn seizoenstotaal naar 33 goals aanscherpte, Lekvogels op voorsprong kwam. Daarna kwamen de bezoekers nog weer langszij. Het seizoen voor Lekvogels zit er bijna op, Rhelico-uit is het laatste duel.