Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Politieke thema-avond over Tiny Houses

goudriaan • In samenwerking met de SGP-fractie gaat Progressief Molenlanden op donderdag 13 juni van 20.00 tot 22.15 uur een een thema-avond organiseren over Tiny Houses.

In De Ruimte aan de Zuidzijde 96 te Goudriaan geeft Avoned een inleiding over dergelijke projecten, waarbij kleine, tijdelijke huizen gerealiseerd worden op locaties waar normaal geen woningen staan.

Progressief Molenlanden staat voor een aansluitend woningaanbod. Hierin staan diversiteit en duurzaamheid per kern voorop. "Dat houdt onder andere in dat we streven naar een woningaanbod dat voor alle doelgroepen bereikbaar zal moeten zijn", vindt Porgressief Molenlanden.

Bezoekers kunnen met elkaar in gesprek gaan over de haalbaarheid en mogelijkheden binnen Molenlanden.


Open fractieoverleg DoeMee in Nieuw-Lekkerland

nieuw-lekkerland • Doe mee! houdt op maandag 20 mei weer een open fractieoverleg in 't Waellant aan de Ooievaar in Nieuw-Lekkerland.

"We merken dat de mensen naar ons toe komen voor een goed gesprek, maar ook om mee te denken en praten over de onderwerpen in hun omgeving", vertelt raadslid Wilma de Moel van DoeMee Molenlanden. Bezoekers hoeven geen lid te zijn van DoeMee om mee te kunnen praten of te luisteren. Onderwerpen op de agenda van de komende raadsvergadering zullen onder meer worden besproken. Aanvang is om 19.30 uur.