Vier penalty's tegen: toch winst De Alblas

oud-alblas • De Alblas kreeg thuis tegen Unitas liefst vier keer een penalty tegen, maar liep desondanks geen averij op. De mannen van trainer John den Dunnen wonnen met 5-1 dankzij doelpunten van Richard van den Berg (2x), Stefan Bakker, Jeffrey Gelderblom en Mike Jongeneel. 'De score had nog wel verder kunnen oplopen als we alle kansen hadden benut", aldus de coach.


HSSC'61 houdt de druk er vol op

's-hertogenbosch • HSSC'61heeft nog altijd helder uitzicht op de titel in de 3e klasse D. Zelf won de Heicopse ploeg met 1-3 bij sv BLC en omdat Sleeuwijk de topper tegen sc Everstein won, klom HSSC'61 naar de tweede plaats.

"Sleeuwijk gaat nog een hele kluif hebben aan GDC. Als wij zaterdag bij GVV'63 winnen, gaan we om de titel spelen", constateerde trainer Gerrit Molenaar tevreden.

In Den Bosch moest Molenaar Jari Aantjes en Tristan Koet missen. "Hun vervangers deden het goed, maar dat merk je toch wel. Voor rust hadden we het onszelf wel makkelijker kunnen maken." Lucas van Dam en doelman Niek de Vos ontpopten zich bij Heicop tot de uitblinkers. Van Dam nam de twee laatste treffers voor zijn rekening en leverde de assist bij de 0-1 van broer Nicky van Dam. In de tweede helft kwam BLC langszij toen Kees de Nijs de 1-1 in eigen doel gleed. In de slotfase sloeg Lucas van Dam met twee treffers echter alsnog toe.