Kledinginzameling Kom Over en Help

regio • Stichting Kom Over En Help houdt zaterdag 11 mei in een deel van de Alblasserwaard weer een inzameling van baby-, kinder-, dames- en herenkleding, tassen en riemen, huishoudtextiel, beddengoed, sjaals, mutsen, hoeden en handschoenen. De adressen zijn: Noordeloos, Chr. Geref. Kerk, Noordzijde 1; Nieuwpoort, Chr. Geref. Kerk, Hoogstraat 5; Groot-Ammers, Hervormd Centrum, Wilhelminastraat 3; Streefkerk, Gebouw Het Anker, Molenakker 12; Nieuw-Lekkerland, Het Carillon, Raadhuisplein 1; Kinderdijk, kerk, Molenstraat 149.


Zelfverdediging voor Roparun

arkel • In de Budo Fabriek te Arkel, Vlietskade 7002, vinden zaterdag 11 mei zelfverdedigingsclinics voor het goede doel plaats. De deelnemers brengen geld bijeen voor het Roparun-team Hope4Life. Eén clinic kost 7,50 euro, alle clinics 25 euro. Om 13.30 uur is er karate, om 14.30 uur boksen, om 15.30 uur aikibudo en op 16.30 uur grappling. Meer informatie en aanmelding: teamhope4life@outlook.com of www.teamhope4life.nl.


Dag gescheiden christenen

gorinchem • In Gorinchem is 18 mei een ontmoetingsbijeenkomst voor gescheiden christenen. 'Veel mensen die in het echtscheidingsproces zitten of al gescheiden zijn voelen zich niet begrepen of zelfs afgewezen door hun (kerkelijke) omgeving', stellen de organisatoren. De dag staat open voor ieder die gescheiden is of in het proces staat en die positief staat ten opzichte van het christelijk geloof. De bijeenkomst is in VEG Sion, Schelluinsestraat 6 en duurt van 10.30 tot 14.30 uur. Kosten: 12,50 euro (inclusief lunch). Aanmelden: Mariusvdn@gmail.com of www.zorgnaechtscheiding.nl.