Voorjaarsconcert Euphonia

meerkerk • Muziekvereniging Euphonia geeft zaterdag 18 mei het voorjaarsconcert in dorpshuis De Linde te Meerkerk. De aanvang is 20:00 uur. De zaal is geopend vanaf 19:30 uur. Het leerlingenorkest en de fanfare van Euphonia brengen een gevarieerd muzikaal aanbod. De entree is gratis.


Rommelmarkt Arkel

arkel • Op zaterdag 11 mei wordt van 9.00 tot 14.00 uur de jaarlijkse grote rommelmarkt op Plein 983 in Arkel gehouden. Buiten de koopjes in de kramen is er onder meer het Rad van Avontuur en een terras. De markt telt dit jaar ruim veertig kramen en de opbrengst is voor het plaatselijk kerkenwerk.


Avondvierdaagse Bleskensgraaf

bleskensgraaf • Samen wandelen; het kan weer vanaf maandag 20 tot en met donderdag 23 mei tijdens de Avondvierdaagse in Bleskensgraaf. Het startbureau is in de Buitenschuur achter de Boerderij Gijbeland aan het Koekoekspad. Inschrijven kan via snainfo@xs4all.nl en maandagavond in de Buitenschuur vanaf 18.00 uur.

Starten kan vanaf 18.30 tot 18.45 uur om vijf of tien kilometer per avond af te leggen. De kosten zijn 4,50 euro. Er is voor elke wandelaar elke avond iets lekkers onderweg en de medaille of een vervolgcijfertje aan het eind van de week. Donderdag, de laatste avond, kunnen de wandelaars in de Graafstroomstraat in de bloemetjes worden gezet, waarna rond 20:00 uur Graafstrooms Fanfare de wandelaars begeleidt voor de laatste kilometer door het dorp.


Aqua Fit De Doetse Kom

giessenburg • Vanwege de weeromstandigheden heeft GiGa de (gratis) proefles Aqua Fit verplaatst van vrijdag 3 mei naar vrijdag 17 mei. De deelnemers starten met een kop koffie en na afloop staat er een (optionele) gezonde lunch klaar. Aanvang 10:30 uur tot ongeveer 12:30 uur. Aanmelden voor 13 mei via het mailadres info@gigagiessenlanden.nl of 06 228 102 86.