Workshops kinderen

hardinxveld-giessendam • Museum De Koperen Knop in Hardinxveld-Giessendam houdt de komende maanden drie kinderworkshops.

Deze worden gehouden op de woensdagmiddagen 8 mei, 5 juni en 3 juli 2019. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen zich hiervoor inschrijven. Er is deskundige leiding aanwezig, terwijl de kinderen hun creativiteit gaan inzetten en ook nog iets moois mee naar huis nemen.

Op de eerste middag, die van 8 mei , gaan de kinderen een linnen tas stempelen. De bedoeling is dat dit een cadeautje voor Moederdag wordt. Op 5 juni wordt er een bewaarmap gemaakt, waarin je je schoolspullen kunt opbergen en op 3 juli zal er een schelpenbord worden gemaakt, om je een voorgevoel te geven voor de vakantie. De middagen beginnen om 13.30 uur en duren twee uur. Vooraf aanmelden is gewenst, zodat er voldoende materiaal kan worden ingekocht. Kosten: 5 euro per workshop, maar bij inschrijven voor meer is er 2,50 euro korting. In dit bedrag is het materiaal inbegrepen en limonade met wat lekkers.

Aanmelden: 0184-611366, tijdens de openingstijden in het museum of koperenknop@koperenknop.nl. Het adres van Museum De Koperen Knop is Binnendams 6. De reguliere openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Meer info: www.koperenknop.nl