Gebedsbijeenkomst Walpurgisnacht

nieuwpoort • Er is op dinsdag 30 april van 20.00 tot 21.00 uur een gebedssamenkomst tegen de Walpurgisnacht in het Hervormd Centrum, Bij de kerk 10 in Nieuwpoort. Vanaf 19.45 uur is de inloop met koffie of thee. Het doel is God te loven, Zijn Woord te laten spreken en Hem aan te roepen in het gebed.


Geranium- en perkgoed verkoop

streefkerk • In Streefkerk vindt zaterdag 4 mei de bloemenactie van de Rommelmarktcommissie van de hervormde gemeente plaats. De verkoop is van 8.00 tot 11.30 uur op het grasveld Hoekstraat/Kerkstraat. Iedereen die een bestelling heeft gedaan via de bestellijst kan deze daar ophalen vanaf 8.00 tot 10.30 uur. Voor bezorgen: Debruijn.willem@gmail.com, 0184-683975 of nielsenarjadamstegt@live.nl (binnen Streefkerk).


Vrijwilligers GIPS project gezocht

regio • Gehandicaptenplatform Zedje heeft zijn voorjaarssessie van het GIPS, Gehandicapten Informatie Project Scholen, afgerond. Hierbij zijn basisscholen bezocht. Vrijwilligers met en zonder beperking hebben de kinderen begeleid en voorgelicht over hoe het is om met een beperking mee te kunnen doen in het gewone leven. In het najaar volgt weer een sessie waarin getracht wordt alle basisscholen van heel Molenlanden te gaan bezoeken. Dit wordt alleen mogelijk als er veel nieuwe vrijwilligers bijkomen uit geheel Molenlanden. Het gaat om mensen met en zonder beperking die enkele keren peer jaar een paar uur willen helpen. Door mee te lopen met mensen die dit al jaren doen leert men snel de vaardigheden die men nodig heeft. Aanmelden: G. van Rijswijk, gvanrijswijk9@gmail.com of 06-20890334.