VVAC VR1 blijft in de race

ottoland • De vrouwenhoofdmacht van VVAC moest zaterdag winnen van Emplina om in de race te blijven voor een nacompetitieticket. Daar waren de groenwitten zich goed van bewust. Na een ruststand van 1-1 (doelpunt Eline Dekker) stelde VVAC in de tweede helft orde op zaken. Het werd 5-2. De VVAC-goals kwamen na rust op naam van Marlies Terlouw, Nienke van Elk, Danielle de Ruijter en Eline Dekker. Overigens moest VVAC tot twee keer toe een achterstand wegwerken.


Groot-Ammers maakt zich op voor autocross

groot-ammers • Het autocrossseizoen van Rang Pang gaat maandag 22 april, Tweede Paasdag, van start in Groot-Ammers. Op het terrein aan de Sportlaan beginnen de manches rond 11:30 uur. De finales beginnen rond de klok van 17:00 uur. Kinderen tot en met zes jaar hebben gratis toegang. Entree 7 tm/11 jaar: 5 euro en 12+: 10 euro. De autocross wordt georganiseerd door Rang Pang in samenwerking met De Oranjevriend.


Leden SV Meerkerk kiezen naam sportpark: De Burcht

meerkerk • Het nieuwe sportpark van SV Meerkerk krijgt als naam: De Burcht. Er waren twaalf namen ingediend. Na de eerste stemronde bleven Het V-Front en De Burcht als favoriete namen over. De ledenvergadering koos met 42 stemmen voor sportpark De Burcht. Sportpark Het V-Front kreeg 38 stemmen.

Sportpark De Burcht zal op 14 september geopend worden.

Ereleden

Dick Zaal sr. en Cor Bot werden maandagavond benoemd tot erelid van SV Meerkerk.