Dovendienst op eerste paasdag

noordeloos • Op Eerste Paasdag, zondag 21 april, zal in de dienst in de Ontmoetingskerk in Noordeloos een doventolk aanwezig zijn, zodat deze dienst ook toegankelijk is voor mensen die doof dan wel slechthorend zijn. Voorganger is dominee Annette Driebergen. Aanvang is om 09.30 uur.


Anja Winter en Johan van Hengel in café Ponderosa

hoornaar • In de Ponderosa in Hoornaar verzorgen Anja Winter en Johan van Hengel op zondag 31 april (eerste paasdag) van 20.00 tot 00.00 uur een muzikale belevenis, waar plezier voorop staat. "We gaan meezingen met elkaar, zingen voor elkaar, en maken er een dolle boel van in het café van de Ponderosa", schrijft de uitgaansgelegenheid aan de Dorpsweg 135 in Hoornaar op haar Facebookpagina.


Contactavond van de MS-vereniging

gorinchem • De MS Vereniging afdeling Gorinchem & Altena en omgeving verzorgt op woensdag 24 april vanaf 20:00 uur een contactavond in de recreatiezaal van de Boogflat aan de Pijlstraat-portiek 2 te Gorinchem. Vanaf 19:30 uur is de zaal open en staat de koffie klaar. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.
Spreker voor deze avond is mevrouw J. Sterk-Eikelenboom. Zij is neurologieverpleegkundige en werkt op de polikliniek neurologie van het Beatrixziekenhuis. Zij is onder meer gespecialiseerd in de begeleiding van patiënten die Multiple Sclerose (MS) hebben. Ze bespreekt behandelingen die mogelijk zijn.


Alzheimer Trefpunt Giessenlanden

giessenburg • In Bredero's Hof aan de Van Brederodestraat 25 in Giessenburg wordt op donderdag 25 april vanaf 19:30 uur een Alzheimer Trefpunt gehouden. Thema is 'dementie en het rijbewijs', verzorgd door Jan en Marjo de Jong-de Wildt.