Daan Hartog vierde in Huijbergen

regio • RC Jan van Arckel-jeugdrenner Daan Hartog uit Giessenburg werd zondag in categorie 5 vierde in Huijbergen. Mees Bassa (Goudriaan) klasseerde zich als veertiende en Merel Hartog (Giessenburg) werd 23e in categorie 6. WWV-nieuweling Jens Bassa (Goudriaan) pakte in Huijbergen de 21e plek.
In Nieuwkuijk was er een dertiende plaats voor de Meerkerkse Isis Versluis (categorie 2).


Podiumplaats Arno van Krimpen

essen/groot-ammers • Nieuweling Arno van Krimpen werd zondag tweede in een koers in het Belgische Essen. De renner uit Groot-Ammers moest in de sprint de winst nipt aan zijn ploegmaat Mike Bronswijk laten.


Menno Vonk valt in België

arendonk/regio • De meeste junioren van RC Jan van Arckel hebben zaterdag rond het Belgische Arendonk een internationaal sterk bezette klassieker netjes uitgereden. Op Menno Vonk na. De Meerkerkse renner was al vrij snel in de koers één van de slachtoffers van een grote valpartij. De schade viel mee, maar Menno kon niet meer aanpikken.
Delano Swenne (Heukelum) hield zich in het geweld prima staande, hij werd vijftiende. Noël Luijten (Meerkerk) kwam als 49e over de meet, Timo de Zeeuw (Molenaarsgraaf) werd 57e, Bram van Herk (Groot-Ammers) 60e en Geert van Kappel (Sleeuwijk) 67e.