Lezing dementie

groot-ammers • In de Hof van Ammers aan de Bernhardstraat 15 in Groot-Ammers wordt op dinsdag 26 maart vanaf 20.00 uur de jaarvergadering gehouden van NPV Liesveld. Tijdens deze avond hoopt dr. Teeuw, specialist ouderengeneeskunde in onder andere Salem in Ridderkerk en Graafzicht in Bleskensgraaf, een lezing te houden met als thema: 'Vergeetachtigheid: gewone ouderdom of dementie?'. Ook niet-leden zijn welkom.


Collecteweek ZOA

meerkerk/giessenburg • In de week van 24 tot en met 30 maart wordt de landelijke collecte gehouden voor ZOA Vluchtelingenzorg. In ieder geval in Meerkerk en Giessenburg komen collectanten langs. De opbrengst van de collecte wordt ingezet op plekken waar de nood het hoogst is.


McDonald's ruimt zwerfafval op

gorinchem • McDonald's restaurants uit omgeving Gorinchem gaan samen de strijd aan tegen zwerfafval. Medewerkers van de McDonald's restaurants uit Gorinchem, Meerkerk en Vuren stropen de mouwen op tijdens de Landelijke Opschoondag op zaterdag 23 maart. Tijden en acties van de restaurants staan op de website van Nederland Schoon.