VVAC VR1 haalt dubbele cijfers

ottoland • VVAC VR1 heeft flink uitgehaald tegen Kozakken Boys VR1. Het werd maar liefst 15-0 op De Put. Het was eenrichtingsverkeer; bij rust waren de dubbele cijfers al bereikt (10-0). De goals van VVAC werden gemaakt door: Lindsey Brouwer, Nienke van Elk, Ilona Karsdorp, Marlies Terlouw en Daniëlle de Ruijter.


Simply Green zevende in Ahoy

rotterdam/brandwijk • Tractorpullingteam Simply Green is zaterdag zevende geworden in de 4,5 ton SuperSport tijdens de 41th European Superpull in Ahoy Rotterdam. Chauffeur Marien den Besten zag de winst naar Denemarken (Krone Hulk II) gaan, voor Up and Down (Nederland) en John I Extreme Edition (Denemarken). Er waren acht deelnemers in deze klasse. Zaterdag 30 maart rijdt Simply Green nog een indoorwedstrijd in Assen.


Vrolijk nu wel naar Nieuw-Lekkerland

nieuw-lekkerland • Harold Vrolijk komt volgend seizoen uit voor Nieuw-Lekkerland. De makkelijk scorende spits komt over van hoofdklasser De Jodan Boys. Daar is de 22-jarige aan zijn tweede seizoen bezig. In 2017 maakte de inwoner van Berkenwoude de overstap van derdeklasser FC Perkouw, waar hij zich manifesteerde als een ware doelpuntenmachine, naar De Jodan Boys. Ook toen deed Lekkerland hem al een aanbod om zijn kunsten op Excelsior te komen vertonen.