Van den Berg zorgt voor punt De Alblas

oud-alblas • Geef Richard van den Berg geen ruimte in het zestienmetergebied, want dan is de spits van De Alblas levensgevaarlijk. In de 89e minuut bood Hardinxveld hem zaterdag een minimaal gaatje en dat betekende de 1-1. Tot opluchting van De Alblas-trainer John den Dunnen. "Ik begon er al serieus rekening mee te houden dat we vandaag met 0-1 zouden verliezen. Gelukkig hielden we nu toch nog iets over aan dit moeizame duel, waarin Hardinxveld beter omging met de dwars over het veld staande wind." De gasten kwamen voor rust op 0-1 na onoplettendheid in de Oud-Alblasser verdediging. Na rust schoten de gasten ook nog een keer op de lat.

HSSC'61 verliest weer eens

sprang capelle • Op 1 december 2018 verloor HSSC'61 voor het laatst in competitieverband. Bij NEO'25 gebeurde dat nu opnieuw. De thuisploeg won met 2-1. Trainer Gerrit Molenaar vond dat zijn ploeg het vooral voor rust had laten liggen. "Toen waren zij de betere en vooral scherpere ploeg. Na rust voetbalden we gewoon heel goed en we hadden ook zeker een punt verdiend. Dat was de verhouding." HSSC'61 kwam met het nodige geluk voor rust wel op voorsprong. Een vrije trap van Koen Looy verdween gedragen door de wind in het doel. NEO'25 kwam voor rust na een defensieve fout weer op gelijke hoogte. Na rust voetbalden de gasten een stuk beter. Bas Scheenhart en Tristan Koet lieten kansen liggen en HSSC'61 kreeg de kous op de kop. Vlak voor tijd maakte NEO uit een scrimmage de 2-1.