Spullen inleveren voor rommelmarkt

streefkerk • Voor de rommelmarkt van Streefkerk, die gehouden wordt op zaterdag 13 april, kunnen op de zaterdagen 9 en 23 maart spullen ingeleverd worden. Op beide dagen kan men van 08.30 tot 12.00 uur terecht bij de schuur aan de Middenpolderweg 53 te Streefkerk. De artikelen moeten degelijk, heel en verkoopbaar zijn. Grote wandkasten en bankstellen zullen niet meer worden ingenomen, behalve bankstellen die in zeer goede staat verkeren. Op deze manier wil men de rommelmarkt aantrekkelijk houden en de kosten van afvoer minimaliseren.


Veteranencafé

gorinchem • Op zaterdag 2 maart van 14.00 tot 16.00 uur is er weer Veteranencafé in POGO aan de Grote Haarsekade 120 te Gorinchem. Alle veteranen, voormalige en actief dienende militairen en overige belangstellenden zijn met hun partners welkom.


Tweedehands boekwinkeltje open

giessenburg • Op zaterdag 2 maart is het tweedehands boekwinkeltje aan de Dorpsstraat 55 in Giessenburg extra open van 10.30 tot 15.30 uur. Belangstellenden zijn welkom om te snuffelen tussen de grote collectie tweedehands boeken. Het boekhandeltje is elke vrijdag open van 13.00 tot 20.00 uur.


Kledingbeurs in Noordeloos

noordeloos • In de Christelijk Gereformeerde kerk aan de Noordzijde 1 in Noordeloos wordt op zaterdag 16 maart van 09.00 tot 12.00 ur een kledingbeurs gehouden.
Er is verkoop van tweedehands voorjaars- en zomerkleding: dameskleding en damesschoenen, kinderkleding en kinderregenlaarzen en accessoires zoals sieraden, riemen, hoeden en tassen. Er kan alleen contant betaald worden. De opbrengst is voor het project van Lieke en Magno van Genderen Ribeiro in de sloppenwijk Borel in Rio de Janeiro. Informatie over hun werk is te vinden op www.liekeinrio.blogspot.com.


Kledingbeurs in de Rank Giessenburg

giessenburg • Op zaterdag 16 maart zal er net als in het najaar weer een kledingbeurs gehouden worden in de Rank aan de Dorpsstraat 55 in Giessenburg. Het gaat om 09.00 uur open en duurt tot 16.30 uur. De totale opbrengst zal zijn voor een project in Zambia van World Servants, waar een groep Giessenburgse jongeren deze zomer een werkvakantie zal houden.
De organisatie is op zoek naar mooie verkoopbare zomerkleding en schoenen, die van maandag 11 tot en met woensdag 13 maart ingeleverd kan worden bij de Meanderhof 7, de Kerkweg 8a of de Kerkhoflaan 17in Giessenburg. Niet-verkochte kleding wordt gedoneerd aan een goed doel.


Kunst bij Baas Sfeervol Wonen

werkendam • In de winkel van Baas Sfeervol Wonen hangen sinds kort heel veel nieuwe kunstwerken. Nadat Martin Copier van Pand 24 uit Werkendam een paar jaar in de showroom aan de Vierlinghstraat heeft geëxposeerd, is het nu de beurt aan Coby Baas uit Brakel. 'Geen familie', lacht eigenaar Gert Baas, 'dat is gewoon toeval.' Voor meer informatie: www.kunstvancootje.nl.