HSSC'61 kan GDC niet breken

eethen • HSSC'61 kon geen vervolg geven aan de sensationele zege op koploper Sleeuwijk. Bij GDC werd het 0-0. Toch was trainer Gerrit Molenaar tevreden. "Tegenstanders gaan zich aan ons aanpassen. We kregen heel weinig ruimte en dan is het moeilijk voetballen. Wel hebben we het achterin keurig dicht gehouden en daar ben ik dik tevreden mee", zei Molenaar, die complimenten had voor doelman Niek de Vos. "Hij heeft niet veel te doen gehad, maar stond er twee keer wel toen het moest. Dat is knap."
Omdat ook de keeper van de thuisploeg zijn doel schoon hield, werd er niet gescoord in Eethen. "Maar we staan nog steeds keurig vierde", zei Molenaar. "Wie weet levert dat aan het eind van het seizoen nog iets moois op, maar zover kijken we echt nog niet. We krijgen nog een moeilijk programma met NEO'25 uit en sc Everstein thuis. We zijn bezig aan een goede serie. We zijn zeven wedstrijden op rij ongeslagen en pakken daarin zeventien punten. Dat is heel knap."


Boushaba en Van der Toorn weg

hoornaar • SteDoCo heeft midden in het seizoen afscheid genomen van Chafik Boushaba en Beau van der Toorn. Dat meldt AD/Rivierenland dinsdag. Van der Toorn kreeg in Hoornaar geen speeltijd en gaat verder bij hoofdklasser FC 's-Gravenzande. Boushaba liep op 8 september in het duel met ASWH hoofdletsel op, waarna het herstel lang duurde. Hij houdt het voetbal voor gezien en gaat zich richten op zijn werk als rijschoolhouder.