Snuffelkelder weer open

everdingen • De Snuffelkelder aan de Kweldam 15a in Everdingen is op zaterdag 23 februari weer open. De goederen kunnen elke vrijdag en zaterdagmorgen ingeleverd worden. De opbrengst is bestemd voor een goed doel. Voor meer informatie: snuffelkelder@casema.nl.


Reumafonds zoekt collectanten

hoornaar • Het Reumafonds zoekt voor de collecteweek van 18 tot 23 maart nog collectanten in Hoornaar. Voor meer informatie of aanmelding: www.reumanederland.nl/werving-vrijwilligers of 06-22056460.


Excursie VHLHB

lexmond • De Vereniging Historisch Lexmond en Hei-en Boeicop verzorgt een excursie op zaterdag 23 maart naar het Hanzestadje Elburg waar onder meer een stadswandeling is gepland en een vrij programma naar keuze, inclusief een rondvaart met een Hanzemaaltijd. Opgeven hiervoor kan tot 5 maart bij Arie van der Zouwen via 0347-342029. Meer info: www.vhlhb.nl.


Gehandicapten-sport zoekt mensen

meerkerk • De coördinator van de collecte in Meerkerk zoekt vrijwilligers van minimaal 18 jaar oud die zich voor een uurtje zouden willen inzetten op zaterdag 6 april.
Bovendien is de coördinator, die de werkzaamheden een aantal jaren met plezier heeft gedaan, op zoek naar een vervanger voor de komende jaren. Dit jaar wordt gestart met een aantal collectebussen met ingebouwd pin-apparaat. Voor meer informatie of aanmelding: Victor Bongaards via 06-46050004 of vpabongaards@hotmail.com.