Kort sportnieuws

Bridgezege Slob/Walhout

hoornaar • In de competitie van Bridgeclub Hoornaar was de zege afgelopen week voor het paar Slob/Walhout.

Uitslag: 1. Aart Slob/Ad Walhout, 73.9%; 2. Jocita v.d. Bijl/Anneke Slob, 60.68%; 3. Willy en Pim Lodder, 59.38%.


Snelcursus schaatsen

dordrecht/regio • Kunstrijvereniging De Drechtsteden verzorgt in de voorjaarsvakantie een driedaagse (dinsdag 26 t/m donderdag 28 februari) snelcursus schaatsen voor alle leeftijden. Inschrijven is mogelijk via de website: www.ddd-kunstrijden.nl.


Hsv 't Stekelbaarsje

arkel • De viswedstrijd om de Theo van 't Verlaatbokaal is zondag gewonnen door Walter Mijnders (7785 gram, visput), André van Vugt (15.440 gram, Lingehaven), Herman Verhoef (8340 gram, Lingehaven), Chris van Pelt (1116 gram, jachthaven) en Ton Gerritse (36 gram, jachthaven).


Van der Togt doet van zich spreken

wijngaarden • Rob van der Togt steeg in de biljartcompetitie van De Lukkie Klos boven zichzelf uit met een mooie 17-13 overwinning op Koos van Hattem. Beiden speelden een goede partij. Koploper Tineke van de Berg behaalde een degelijke 10-6 zege op Ad van Hattem en naaste achtervolger Erik van de Graaf klopte Leen Bikker met 9-6. Pau stuij wist zijn vorm vast te houden en was in een spannende partij Piet de Wit met 13-12 de baas.


Verwolf en Het Lam maken seizoen af

everdingen • Peter Verwolf en de ervaren Wim het Lam maken samen het seizoen af als hoofdtrainer van zaterdagderdeklasser SC Everstein. Na het opstappen van Carel van der Velden nam zijn assistent Peter Verwolf het stokje al tijdelijk over. Hij krijgt nu Het Lam, op basis van gelijkheid, naast zich. Wim het Lam legde in december zijn functie als technisch manager van LRC Leerdam neer.