Met projectkoor op weg naar Pasen

wijngaarden • Een projectkoor onder leiding van Matthijs Hoogendijk repeteert de komende weken voor twee Sing-ins op Tweede Paasdagmorgen in Wijngaarden. De koor- en samenzang zal muzikaal worden begeleid door een band en strijkersensemble, bestaande uit goede amateurs en conservatoriumgeschoolde muzikanten. Het koorrepertoire bestaat uit hedendaagse gospels en worshipmuziek, zoals Hillsong, Matt Maher en Andrew Peterson. Er wordt afwisselend geoefend na de ochtend- of avonddienst in de Hervormde Kerk van Wijngaarden. Tijdens de repetitie wordt er naast de liederen ook gewerkt aan stemscholing. Iedereen vanaf 15 jaar is van harte welkom. Aan deelname zijn geringe kosten verbonden. Voor meer informatie en de oefendata: Teo Hoogendijk via t.hoogendijk@hetnet.nl of 06-15180678.


Dorpskamer geopend

giessen-oudekerk • De dorpskamer in Giessen-Oudekerk is dinsdag en donderdag geopend van 15.30 uur tot 17.00 uur. In de voorjaarsvakantie alleen op donderdag 28 februari. Klaverjassen in de dorpskamer begint op 14 maart om 19.30 uur; men kan zich hiervoor nog opgeven tot 19 februari.

Boeken in de bibliotheek zijn gratis te leen. Bezoekers kunnen ook zelf boeken plaatsen in de bibliotheek zodat andere dorpsbewoners die kunnen lezen.


Potgrondactie voor bijbels

regio • De jaarlijkse potgrondactie 'Plant een Bijbel' is gestart. Met de aanschaf van potgrond wordt bijbelverspreiding gesteund in onder meer Noord-Korea, China, Pakistan, India, Oeganda en Irak. De actie wordt georganiseerd door Stichting Hulp Vervolgde Christenen (HVC). Op 16 maart is de potgrond af te halen bij een afhaalpunt naar keuze. Bestellen kan tot 1 maart via www.planteenbijbel.nl óf via een afhaalpunt op de website.