Peursum vindt weer aansluiting

giessenburg • Door de 4-2 zege op Alliance heeft Peursum de derde plek in 4C weer in het vizier. De Giessenburgers staan nu dan wel zevende, maar slechts twee punten achter positie drie. Zo hoog mogelijk eindigen is het devies om zo een plek in de nacompetitie te verdienen. Alliance hielp Peursum aanvankelijk in het zadel via een eigen doelpunt. Na de gelijkmaker zorgde Jesse Baan met een schot uit de draai voor 2-1. Een tactische omzetting in de rust zorgde ervoor dat Peursum het heft volledig in handen kreeg. Marnik Korevaar maakte de 3-1. Vanuit het niets deed Alliance nog wat terug, maar vanaf de stip besliste Mark de Heer het duel.


SV Noordeloos is SVS '65 de baas

noordeloos • Met duidelijke cijfers wist SV Noordeloos SVS'65 te verslaan: 3-0. Het zorgde voor een blije trainer na afloop. "Het enige wat telde vandaag waren de drie punten", gaf Erwin Verheij aan. "SVS'65 had niks in te brengen en voor ons was het zeer prettig om eens de nul te houden." Sjoerd Klein en Art Kruis scoorden voor rust. In het tweede bedrijf was het vooral het devies om het eerste kwartier goed door te komen. SV Noordeloos hield stand en met een tweede treffer van Art Kruis was het duel beslist. Bovendien viel Robin de Graaf na anderhalf jaar blessureleed weer eens in.


Lekvogels laat het afweten

lexmond • Na het dikke verlies tegen Groot-Ammers heeft Lekvogels de rug nog niet kunnen rechten. Tegen ASH werd op eigen veld met 5-0 verloren. "Groot-Ammers is gewoon een betere ploeg", erkende trainer Ton Delfgou. "Daar was weinig tegenin te brengen. Maar tegen ASH krijgen we drie tegengoals door een verkeerde terugspeelbal. Met zulke persoonlijke fouten ga je het niet redden." Verder wist Lekvogels ook maar weinig te creëren en presteerde iedereen ondermaats.