Lezers reageren op Qbuzz

alblasserwaard • De berichten die in de afgelopen week op de website van Het Kontakt geplaatst zijn over het openbaar vervoer van Qbuzz, hebben veel losgemaakt bij lezers. Hieronder staan enkele reacties die op Facebook zijn geplaatst.

Hijmen De Kuiper:
Kunnen ze degene die 'Transferium Meerkerk' heeft verzonnen niet wegpromoveren en iemand met verstand van zaken naar de situatie laten kijken? En er dan niet voor terug deinzen dit te slopen en op een andere, veiligere locatie te situeren....

Ron Jansen:
En waarom zou dat geld naar Molenlanden moeten? Het zou eerder voor de gebruikers moeten als compensatie voor de wanprestatie van #provincie en #qbuzz.

Mery Kortleve:
Boete voor de provincie voor waardeloze aanbesteding van deze bus maatschappij. En een tegemoetkoming voor gedupeerde reizigers

Ria van der Ham:
Nou prachtig....lijn 90 eruit gehaald, wat inhoudt dat iemand vanuit nw. Lekkerland 3 keer moet overstappen om in Lexmond te komen. Hoe verklein je de wereld van een oudere.

Rien van Kleij:
Vorige week bij p+r a27 meerkerk al een ongeluk waar een busreiziger moest rennen voor zn leven! Dus het is wachten op het eerste slachtoffer???

Jan Breddel:
Soms heb je even dat gevoel maar dat raak je dan net zo snel weer kwijt. Van de week hoorde ik iemand die vanuit Meerkerk Bazeldijk naar Lexmond moet. Met Arriva geen probleem maar nu met Kwibuzz niet meer te doen! Ik zelf mis door Papendorp veel aansluitingen op Utrecht Centraal. Politiek en Kwibuzz word eens wakker voordat jullie je legitimiteit helemaal kwijt raken!

Esther van Dijk:
De bus blijft 1 brok ellende. Had het kontrakt met de vorige maatschappij maar verlengd en alles zo gehouden zoals het was. Dan was er een hoop ellende bespaard gebleven. Er zijn zoveel mensen gedupeerd van de nieuwe busmaatschappij...